Diverse medewerkers hebben jarenlange ervaring in de detailhandel. Met advies op praktisch gebied valt te denken aan o.a.

 • Winkelvloer
  De inrichting van het tuincentrum, de routing, het assortiment, de presentatie, etc. is van groot belang voor een goede omzet en de continuering hiervan. Immers de consument van tegenwoordig is veeleisend. Wij ondersteunen u bij uw vragen hierover.
 • Huisstijl
  Uw tuincentrum moet herkenbaar zijn. Een eigen stijl aangevuld met een (eventuele) huisstijl, welke als geheel kwaliteit moet uitstralen. Het integreren van de huisstijl in de uitstraling van uw tuincentrum moet bij de consument vertrouwen wekken.
 • Reclame en marketing
  Het goed plannen van de reclameactiviteiten is van belang voor de uiteindelijke effectiviteit. Het Instituut voor Tuincentra kan u terzijde staan bij het opstellen van een jaarplanning voor uw tuincentrum en u hierbij idee├źn aanreiken.
 • Automatisering
  Het automatiseren van processen binnen het tuincentrum biedt kansen. Niet elke ondernemer heeft de tijd en de mogelijkheden zich hierin te verdiepen of zich de kennis eigen te maken. Het Instituut voor Tuincentra kan u ondersteunen bij uw vragen over de mogelijkheden en moeilijkheden.