De diensten welke het Instituut voor Tuincentra aan haar relaties biedt zijn in hoofdlijnen onder te verdelen in dienstverlening op specialistische gebieden enerzijds en begeleiding bij voorkomende praktische situaties anderzijds.

Tuincentrumzaken

Tuincentrumzaken is een initiatief van Instituut voor Tuincentra. Het is de digitale nieuwsbron binnen de tuincentrumbranche. Het is een startpagina ontwikkeld voor de tuincentrumondernemers. Op de index-pagina staan de leveranciers uit de branche vermeld, onderverdeeld in de bekende 35-kassagroepen. Daarnaast enkele overige als adviesbureaus, winkelinrichting, kassenbouw etc. Verder houden wij via diverse media de actuele stand van zaken in de tuincentrumbranche bij. We bespreken de omzetcijfers van de afgelopen maanden, hebben een rubriek Vraag & Aanbod voor winkelinventaris, we bekijken elke week een nieuw tuincentrum in Rondje Nederland, en meer..

Meer info…
Hovenierszaken
Een branchegerichte startpagina voor de hoveniersbranche. Deze website geeft een overizcht van actuele ontwikkelingen in de branche, inzicht in omzetontwikkelingen, overzicht van leveranciers, noviteiten etc.

Meer info…