Instituut voor Tuincentra is een zelfstandig, onafhankelijk adviesbureau voor tuincentra. Wij begeleiden sinds 2000 vele tuincentra of tuincentra gerelateerde bedrijven (de ‘groene’ branche). Hierbij begeleiden wij zowel zelfstandige bedrijven, die onder eigen naam werken, als formule aangesloten bedrijven.

Waarom ondersteuning door Instituut voor Tuincentra?

De ontwikkelingen in de markt gaan snel en spelen zich op diverse gebieden af. Voor een ondernemer alleen is het geheel zonder ondersteuning soms niet meer te volgen. Er is dan ook behoefte aan een klankbord en ondersteuning op velerlei gebied.

Met onze kennis en specialisme in de groene branche kunnen wij tuincentra en hoveniers uitstekend van dienst zijn. Door onze specialisatie kunnen wij advies op maat bieden. Dit geeft u als ondernemer veel voordelen.

Wij kunnen u een totaalpakket aan dienstverlening leveren, toegespitst op de groene branche. Het Instituut voor Tuincentra beschikt met haar werknemers en netwerk over een grote en brede bron van branchegerichte kennis en ervaring die we objectief en onafhankelijk toepassen op u en uw bedrijf