TCWebmaster heeft zich ontwikkeld als een betrouwbare partner voor uw domeinnaam registratie en hosting.

Domeinnaam

Een succesvolle website begint bij de domeinnaam. We bieden momenteel ruim 300 extensies aan. Hierdoor kunt u uw domeinnamen onderbrengen bij slechts 1 leverancier. Dat houdt uw administratie overzichtelijk.

Hosting

TCWebmaster houdt niet van lange lijsten technische specificaties. Liever stellen we de behoefte van onze klanten centraal.
Onze hosting pakketten beschikken onder andere over:

  • Altijd voldoende schijfruimte en dataverkeer
  • Dagelijkse, volledige back-ups
  • Gratis helpdesk met telefonische ondersteuning
  • Uitgebreide emailvoorzieningen (o.a. webmail) met spamfiltering die WEL werkt
  • Mogelijkheid tot hosten op Linux (PHP) of Windows (ASP/NET)
  • One-click installer voor bekende OpenSource pakketten
  • Succesvol getest met alle bekende OpenSource pakketten zoals WordPress, Joomla, Magento, Drupal, Typo3 en vele andere
  • Krachtig control panel voor eenvoudig beheer

Groene Sector / Tuincentrum / Hovenier

Voor de groene sector (tuinbranche en hoveniersbranche) hebben we speciale pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn gebaseerd op WordPress website’s met eigen CMS. De pakketten zijn onderhoudspakketten inclusief  hosting. De prijs hangt af van de mate van onderhoud.

Hosting inclusief onderhoud in de vorm van (beveiligings) updates.
Hosting inclusief onderhoud in de vorm van (beveiligings) updates. (brons)Verder wordt de website bijgehouden in de actuele seizoenssferen (lente, zomer, herfst, winter & kerst). Daarnaast zorgen wij voor actuele berichtgeving over de tuin. Hierbij kunt u denken aan tuintips, tuintrends en actuele planten.
Meer info…
Hosting inclusief onderhoud in de vorm van (beveiligings) updates. (brons)Verder wordt de website bijgehouden in de actuele seizoenssferen (lente, zomer, herfst, winter & kerst). Daarnaast zorgen wij voor actuele berichtgeving over de tuin. Hierbij kunt u denken aan tuintips, tuintrends en actuele planten. (zilver)Wij zorgen tevens voor het onderhoud van uw website met een gemiddelde van één uur per maand.